Overlijdensbericht Okke van der Wal

  • Puttens Weekblad
  • Friesch Dagblad
  • Trouw

Condoleanceberichten

Afbeelding bij condoleancebericht

Beste familie, gecondoleerd met de heer Okke van der Wal. Ik had een mooie tijd bij Boni en herinner mij de ontmoetingen met Okke nog goed.

Johan de MeijGeplaatst: 10-12-2019
Afbeelding bij condoleancebericht

Beste Lies, kinderen en kleinkinderen. Oprecht gecondoleerd met het overlijden van Okke. Hij mag nu voor Eeuwig zingen wat hij zo graag deed. Ik heb op verschillende manieren met en voor hem mogen werken. Een bijzondere man die heel veel om jullie allen gaf. Heel veel sterkte en kracht gewenst.

Gerda Kok-PetersenGeplaatst: 10-12-2019
Afbeelding bij condoleancebericht

Beste Lies en familie, Gecondoleerd met het overlijden van Okke. We hebben in het verleden met succes een aantal mooie contacten met hem gehad om over de sponsoring van de restauratie van het IJlster beurtschip de "Johanna Jacoba". Ook toen de boot klaar was hebben we mekaar ontmoet. Erg plezierig vonden we dat. Sterkte met het verlies van jullie lieve Okke. Enno en Botsje Kim, Oosthem

E.A. KimGeplaatst: 11-12-2019
Afbeelding bij condoleancebericht

Familie, gecondoleerd met het overlijden van Okke van der Wal. Sterkte gewenst namens een oud Boni bedrijfsleider.

Pieter ZuidemaGeplaatst: 12-12-2019

Plaats zelf een condoleancebericht

Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies een afbeelding uit onze . Of kies een

Levensverhalen

Er zijn nog geen levensverhalen beschikbaar voor Okke van der Wal

Zelf een levensverhaal aanmaken

Wanneer u een levensverhaal wilt aanmaken, verzoeken wij u onderstaande velden in te vullen. Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Foto's & Video's

Plaats zelf een YouTube-video

Er wordt getoetst of de inhoud van uw video voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Uw video wordt pas zichtbaar wanneer deze door het team van Mensenlinq.nl is goedgekeurd. Let op! Deze video is voor iederen te zien op Mensenlinq.nl

Plaats zelf een foto

Er wordt getoetst of de inhoud van uw foto voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies één of meerdere afbeeldingen van uw