Overlijdensbericht Marlèn Nolta

  • Dagblad van het Noorden
  • de Volkskrant

Condoleanceberichten

Afbeelding bij condoleancebericht

Lieve Marlen, Op de kleuterschool en lagere school was je mijn vriendinnetje. We speelden altijd heerlijk bij jouw moeder thuis boven jullie Fietsenwinkel aan de Nieuwe Ebbingestraat of bij ons op de voorraadzolders. Jouw moeder maakte dan altijd feestelijke koekjes. De middelbare school stuurde ons elk in een eigen richting. Veel later toen ik hoorde dat je tekenares/ kunstenares was geworden verbaasde me dat niets. Ik had nog steeds het schrift met verzamelde tekeningen van je : Ik adoreerde jouw tekenkunst al op de lagere school en spaarde alles wat je tekende in een schrift. Jouw fantasie was eindeloos. Ook frutseltjes van je werden bewaard en ingeplakt in het schrift. Lieve Marlen, we zijn even oud en veel te vroeg ben jij overgegaan in het fijnstoffelijke. Ik begin steeds meer te geloven dat we elkaar weer zien . Alle liefs van mij, Berber

Berber P.Geplaatst: 16-01-2022

Plaats zelf een condoleancebericht

Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies een afbeelding uit onze . Of kies een

Levensverhalen

Er zijn nog geen levensverhalen beschikbaar voor Marlèn Nolta

Zelf een levensverhaal aanmaken

Wanneer u een levensverhaal wilt aanmaken, verzoeken wij u onderstaande velden in te vullen. Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Foto's & Video's

Plaats zelf een YouTube-video

Er wordt getoetst of de inhoud van uw video voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Uw video wordt pas zichtbaar wanneer deze door het team van Mensenlinq.nl is goedgekeurd. Let op! Deze video is voor iederen te zien op Mensenlinq.nl

Plaats zelf een foto

Er wordt getoetst of de inhoud van uw foto voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies één of meerdere afbeeldingen van uw