Overlijdensbericht Jan Verbree

  • Westerkwartier
  • IJssel- en Lekstreek
  • Dagblad van het Noorden
  • Trouw
  • AD Algemeen Dagblad

Condoleanceberichten

Afbeelding bij condoleancebericht

Met dit bericht wil ik de familie van Jan Verbree, maar vooral Marlies mijn condoleances overbrengen en sterkte toewensen om dit verlies een plaats te geven. Het is al weer een hele tijd geleden dat ik contact heb gehad, maar Jan was de burgemeester van Capelle a/d IJssel die mij en mijn echtgenoot (ik was wethouder) de samenlevingsovereenkomst tussen twee homo's bekrachtigde. Ik weet dat het voor hem een overwinning was om die daad te doen. Ik heb daarom nog steeds veel achting voor hem. Nogmaals veel sterkte Marlies en kinderen. Gerard van de Akker.

Gerard van den AkkerGeplaatst: 20-03-2021

Plaats zelf een condoleancebericht

Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies een afbeelding uit onze . Of kies een

Levensverhalen

Er zijn nog geen levensverhalen beschikbaar voor Jan Verbree

Zelf een levensverhaal aanmaken

Wanneer u een levensverhaal wilt aanmaken, verzoeken wij u onderstaande velden in te vullen. Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Foto's & Video's

Plaats zelf een YouTube-video

Er wordt getoetst of de inhoud van uw video voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Uw video wordt pas zichtbaar wanneer deze door het team van Mensenlinq.nl is goedgekeurd. Let op! Deze video is voor iederen te zien op Mensenlinq.nl

Plaats zelf een foto

Er wordt getoetst of de inhoud van uw foto voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies één of meerdere afbeeldingen van uw