Overlijdensbericht Hans Kinds

  • Dagblad van het Noorden

Condoleanceberichten

Afbeelding bij condoleancebericht

Hans, je was bijna mijn overbuurman. We hebben elkaar leren kennen uit de periode met het musicalorkest OBS Baggelhuizen. Jij speelde daarin slaggitaar en ik op toetsen. Een mooie tijd. Ook heb ik goeie herinneringen aan C+B. Oa Desolation waar jij ook op te beluisteren was, heb ik stuk gedraaid. Jammer dat je er nu niet meer bent. Ik wens de fam. Veel sterkte met dit verlies Rust zacht Hans Jaap de Jong

Jaap de JongGeplaatst: 02-04-2021
Afbeelding bij condoleancebericht

Hans, veel herinneringen komen boven bij me. Rust zacht kerel.

Janny Salakory-Prent Geplaatst: 01-04-2021
Afbeelding bij condoleancebericht

Dag Hans

Frans NaberGeplaatst: 31-03-2021

Plaats zelf een condoleancebericht

Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies een afbeelding uit onze . Of kies een

Levensverhalen

Er zijn nog geen levensverhalen beschikbaar voor Hans Kinds

Zelf een levensverhaal aanmaken

Wanneer u een levensverhaal wilt aanmaken, verzoeken wij u onderstaande velden in te vullen. Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Foto's & Video's

Plaats zelf een YouTube-video

Er wordt getoetst of de inhoud van uw video voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Uw video wordt pas zichtbaar wanneer deze door het team van Mensenlinq.nl is goedgekeurd. Let op! Deze video is voor iederen te zien op Mensenlinq.nl

Plaats zelf een foto

Er wordt getoetst of de inhoud van uw foto voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies één of meerdere afbeeldingen van uw