Overlijdensbericht Bennie Holtkamp

  • Tubantia

Condoleanceberichten

Afbeelding bij condoleancebericht

Aparte markante man met hart op de tong, veel van geleerd, maar ook veel mee gelachen. Wens de familie en nabestaanden heel veel sterkte met het verwerken van dit verlies.

Familie E.MulderGeplaatst: 22-09-2021
Afbeelding bij condoleancebericht

Familie en nabestaanden gecondoleerd met het overlijden van Bennie wens jullie veel kracht en sterkte in deze moeilijke tijd .

Marco Ezinga Geplaatst: 25-09-2021

Plaats zelf een condoleancebericht

Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies een afbeelding uit onze . Of kies een

Levensverhalen

Bennie , als ik denk aan een ondernemer in hart en nieren , slim en handig ,prikkelend waar nodig en remmend als het te hoog op liep, ,iedere uitdaging ging je aan met open vizier, hart op de tong maar wel de waarheid in je woorden. , met je koffie gedronken en paarden evenementen gekeken , man! wat had jij een zicht op een goed paard, ik wens een ieder die je gekend heeft sterkte en uiteraard je directe naasten kracht en wijsheid, zal niet meevallen om de leegte in te vullen, Bennie, goad goan,Gerrit-jan
Geplaatst: 22-09-2021

Zelf een levensverhaal aanmaken

Wanneer u een levensverhaal wilt aanmaken, verzoeken wij u onderstaande velden in te vullen. Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Foto's & Video's

Plaats zelf een YouTube-video

Er wordt getoetst of de inhoud van uw video voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Uw video wordt pas zichtbaar wanneer deze door het team van Mensenlinq.nl is goedgekeurd. Let op! Deze video is voor iederen te zien op Mensenlinq.nl

Plaats zelf een foto

Er wordt getoetst of de inhoud van uw foto voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies één of meerdere afbeeldingen van uw