Overlijdensbericht Arend Jan Talens

  • Dagblad van het Noorden
  • Leeuwarder Courant

Condoleanceberichten

Afbeelding bij condoleancebericht

Met verslagenheid vernomen dat je door een noodlottig ongeval uit het leven bent gerukt. Ik heb je eenmaal ontmoet tijdens systeemtherapie, maar ons gesprek zal mij voor altijd bij blijven en kracht geven. Rest in peace!🙏 Veel sterkte voor familie, vrienden en collega's in deze moeilijke tijd.

LunitaGeplaatst: 03-09-2021

Plaats zelf een condoleancebericht

Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies een afbeelding uit onze . Of kies een

Levensverhalen

Ik heb je leren kennen bij jeugdzorg, je was begeleider van mijn zoon, wat heb jij hem er doorheen gehaald. Rustzacht Arjen.🙏
Geplaatst: 03-09-2021

Zelf een levensverhaal aanmaken

Wanneer u een levensverhaal wilt aanmaken, verzoeken wij u onderstaande velden in te vullen. Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Foto's & Video's

Plaats zelf een YouTube-video

Er wordt getoetst of de inhoud van uw video voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Uw video wordt pas zichtbaar wanneer deze door het team van Mensenlinq.nl is goedgekeurd. Let op! Deze video is voor iederen te zien op Mensenlinq.nl

Plaats zelf een foto

Er wordt getoetst of de inhoud van uw foto voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies één of meerdere afbeeldingen van uw