Terug
Blog

Rouwboeket versturen met Mensenlinq en Regiobloemist

Samenwerking Regiobloemist en Mensenlinq

RegioBloemist en Mensenlinq bundelen krachten voor versturen van rouwboeketten

Na enige tijd van voorbereiding kunnen we vertellen dat RegioBloemist en Mensenlinq hun krachten hebben gebundeld om een bijzondere dienstverlening aan te bieden: het versturen van rouwboeketten naar nabestaanden of naar de locatie waar de uitvaart wordt gehouden. We zijn als Mensenlinq erg blij met deze samenwerking, omdat het nabestaanden en vrienden helpt om op een passende en betekenisvolle manier hun medeleven te tonen.

Mensenlinq biedt al geruime tijd de mogelijkheid om een condoleance achter te laten bij een overlijdensbericht of een herdenkingspagina. Maar nu is het ook mogelijk om een rouwboeket te sturen als steunbetuiging. Een rouwboeket kan namelijk een blijk van waardering zijn voor de persoon die is overleden, maar het kan ook een teken zijn van steun voor degenen die achterblijven. Soms kan het moeilijk zijn om de juiste woorden te vinden voor een condoleancebericht. Een rouwboeket kan dan uitkomst bieden.

Mensenlinq wil dit voor familieleden, vrienden en kennissen van de nabestaanden en overledene faciliteren, zodat zij op een mooie en betekenisvolle manier medeleven kunnen tonen. Men kan een rouwboeket bestellen dat past bij de persoonlijkheid en smaak van de overledene, en zelfs een persoonlijke boodschap toevoegen om hun medeleven te tonen. RegioBloemist zorgt er vervolgens voor dat het boeket met zorg wordt samengesteld en op tijd wordt bezorgd op de gewenste locatie.

De samenwerking tussen Regiobloemist en Mensenlinq is een mooi voorbeeld van hoe het landelijk dekkend netwerk van Regiobloemist kan worden ingezet om het leven van mensen te vergemakkelijken. In deze moeilijke tijden hebben mensen vaak al genoeg aan hun hoofd. Het vinden van de tijd om een rouwboeket te kopen en af te leveren kan dan een hele uitdaging zijn. Door gebruik te maken van het platform Mensenlinq kunnen mensen nu een rouwboeket bestellen en laten bezorgen zonder moeite.

Kortom, de samenwerking tussen RegioBloemist en Mensenlinq biedt een prachtige oplossing voor mensen die op zoek zijn naar een gemakkelijke en persoonlijke manier om hun medeleven te tonen in tijden van rouw. We kunnen u alleen maar aanbevelen om gebruik te maken van deze dienstverlening. Het is een mooie manier om uw steun te betuigen en om de nabestaanden te laten weten dat ze er niet alleen voor staan.