Leeuwarden, 15 oktober 2022

Van harte welkom op de Mensenlinq Inspiratiedag!

Zaterdag 15 oktober 2022 wordt wederom de Mensenlinq Inspiratiedag gehouden in De Grote Kerk in Leeuwarden. Vele exposanten zullen u hartelijk verwelkomen om de laatste trends te laten zien en al uw vragen proberen te beantwoorden. Kijk hier welke exposanten er allemaal zullen zijn.

Die dag zullen de jonge medewerkers van Draagkracht 2 demonstraties kistdragen geven in de kerk. Ook is Blomke fan Romke aanwezig om ter plekke rouwstukken op te maken. En Yvonne Kuperus van Mangooz zal laten zien dat je met kleuren en creativiteit een mooie manier van rouwverwerking kunt beleven. Musica Rosa zal gedurende de dag live een aantal nummers uit de Uitvaart Top 10 voor u zingen.

We zijn heel blij dat het evenement weer in de Grote Kerk gehouden kan worden te midden van een mooi stuk historisch Leeuwarden. Achter de Grote Kerk schuilt een hele geschiedenis, lees hier meer over deze imposante kerk.

Openingstijden Mensenlinq Inspiratiedag Leeuwarden
De deuren gaan om 10.00 uur open en zullen om 16.00 uur sluiten.

Bereikbaarheid
Locatie : Jacobijnerkerkhof 95 in Leeuwarden
Openbaar vervoer : Vanaf het treinstation is het circa 15 minuten lopen, 5 minuten fietsen of circa 9 minuten met de stadsbus (o.a. Buslijn 612 richting NHL Stenden Hogeschool)
Eigen vervoer : U kunt heel gemakkelijk dichtbij parkeren in de parkeergarages  Oldehove, Hoeksterend, Zaailand of Oosterstraat. Het is dan een circa 6 Р9 minuten lopen.