Terug
Blog

Podcast over leven en dood. Aflevering 2

Een grafmonument van glas waar het zonlicht in danst geeft troost.

Het universum vertelde Corine in een droom dat ze grafmonumenten moest gaan maken voor mensen die dierbaren zijn verloren.

Inmiddels doet ze dit mooie werk 6 jaar vanuit haar atelier in Winschoten. Naast gedenktekens en grafmonumenten maakt Corine ook glas-in-lood ramen en bijvoorbeeld herinneringsramen.

‘Ik vind het leuk om out-of-the-box te denken, zelfs monumenten met stromend water zijn bijvoorbeeld mogelijk.’

Mensen vinden over het algemeen haar monumenten schilderachtig mooi. ‘Families kunnen met mij hun wensen bespreken en ik denk graag mee.’ Het werk hoeft niet altijd bij een verlies te horen. Herinneringsramen zijn bijvoorbeeld Glas-in-lood ramen die gebrandschilderd zijn en die kunnen ook bij een blij moment horen, zoals bijvoorbeeld een verjaardag of een sweet 16.

Corine heeft de afgelopen jaren verschillende opleidingen bij kunstenaars gevolgd en daarbij vindt ze haar werk mooi en afwisselend. Van Glas-in-lood tot urnen en tot het schilderen van grote objecten. De mensen mogen altijd meehelpen aan het object en de verhalen en gesprekken die daarbij ontstaan zijn altijd mooi en soms heel emotioneel. ‘Ik kan mijn liefde voor mensen en voor dit vak dan ook heel mooi combineren in dit werk.’

In deze Podcast verteld Corine Deddens van Glasatelier Corine Deddens over haar mooie werk als maker van onder andere grafmonumenten.

Wil je na het luisteren van deze podcast meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact op met Corine. Telefoonnummer 06-37345271

Email: [email protected] www.glasateliercorinededdens.nl #mensenlinq #podcast #uitvaart #grafmonumenten #vereniging #overlijden

Welkom (terug) op onze website!

Onze overlijdensberichtenpagina heeft een make-over gekregen met een nieuw design, maar we willen u geruststellen dat de bestaande functionaliteiten ongewijzigd zijn gebleven. De volgende functies hebben we toegevoegd:

Als u vragen heeft of feedback wilt delen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via [email protected]. We streven er altijd naar om u de beste ervaring te bieden.

Met vriendelijke groet,

Team Mensenlinq

Sluiten