Overlijdensbericht Yvonne van der Putten

  • Eindhovens Dagblad

Condoleanceberichten

Afbeelding bij condoleancebericht

Rust zacht lieve Yvonne, je bent weer bij je maatje.

frans van genderenGeplaatst: 02-04-2021
Afbeelding bij condoleancebericht

Rust zacht, Yvonne! Veel sterkte voor familie!

Roland en Jeanette Centen Geplaatst: 10-04-2021
Afbeelding bij condoleancebericht

Familie gecondoleerd met dit smartelijke verlies, als oud-directeur van de Ver. van Keurslagers heb ik het sollicitatiegesprek gevoerd met Yvonne en haar aangenomen als regio adviseur /Vakspecialist . Altijd contact gehouden met Yvonne ook na mijn pensionering, Yvonne was een bijzondere vrouw je mocht haar of niet, maar haar kwaliteiten waren onomstreden! Ik ben blij dat ik haar nog gebeld heb na het overlijden van Marcel, daar bewaar ik nog een fijne herinnering aan. Rust zacht Yvonne!

Gerrit van WoudenberghGeplaatst: 19-04-2021
Afbeelding bij condoleancebericht

Beste familie van der Putten, Een dezer dagen vernam ik het ongelooflijke bericht van het overlijden van zowel Yvonne als van Marcel. Ik stond er versteld van ! Graag wil ik u langs deze weg condoleren. Yvonne vertelde mij tijdens een beurs (einde 2019, nog voor Corona) dat ze herstellende was van die vreselijke ziekte. Maar ik heb er niet bij stilgestaan (dit liet ze ook niet blijken), dat het blijkbaar zo ernstig was. Ik ken Yvonne van de Keurslagers en haar broer Pieter uit de periode dat hij bij Jan Louwers en bij ons vleeswarenbedrijf in Weert werkzaam was. Yvonne was een héle leuke meid met humor, immer geïnteresseerd in onze activiteiten en in haar werk zeer bevlogen. Tijdens onze leerzame buitenlandse zakenreizen met het Keurslagers Management naar vleeswarenproducenten heb ik haar goed leren kennen. Wat een onvoorstelbaar gemis voor de familie nu zowel Yvonne en Marcel er niet meer zijn. Ik wens u veel sterkte bij de verwerking van dit grote verlies. Frank Custers

frank custersGeplaatst: 20-04-2021

Plaats zelf een condoleancebericht

Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies een afbeelding uit onze . Of kies een

Levensverhalen

Er zijn nog geen levensverhalen beschikbaar voor Yvonne van der Putten

Zelf een levensverhaal aanmaken

Wanneer u een levensverhaal wilt aanmaken, verzoeken wij u onderstaande velden in te vullen. Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Foto's & Video's

Plaats zelf een YouTube-video

Er wordt getoetst of de inhoud van uw video voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Uw video wordt pas zichtbaar wanneer deze door het team van Mensenlinq.nl is goedgekeurd. Let op! Deze video is voor iederen te zien op Mensenlinq.nl

Plaats zelf een foto

Er wordt getoetst of de inhoud van uw foto voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies één of meerdere afbeeldingen van uw