Overlijdensbericht Yno Jan Kleiterp

  • Huis aan Huis Leeuwarden
  • Leeuwarder Courant

Condoleanceberichten

Afbeelding bij condoleancebericht

Yno, rust zacht jonge, verdorie veel te vroeg. Familie en vrienden veel sterkte bij dit grote verlies. Yno , zo groot en sterk vergeet je niet. RIP Henk visser Oud collega Bhp.

Henk VisserGeplaatst: 02-08-2022
Afbeelding bij condoleancebericht

Geschrokken door dit bericht, je was altijd en collega waar je op kon bouwen. Wat hebben we wat gekkigheid meegemaakt, Anna Famke sterkte toegewenst. Groet,

Ron DouwGeplaatst: 02-08-2022

Plaats zelf een condoleancebericht

Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies een afbeelding uit onze . Of kies een

Levensverhalen

Er zijn nog geen levensverhalen beschikbaar voor Yno Jan Kleiterp

Zelf een levensverhaal aanmaken

Wanneer u een levensverhaal wilt aanmaken, verzoeken wij u onderstaande velden in te vullen. Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Foto's & Video's

Plaats zelf een YouTube-video

Er wordt getoetst of de inhoud van uw video voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Uw video wordt pas zichtbaar wanneer deze door het team van Mensenlinq.nl is goedgekeurd. Let op! Deze video is voor iederen te zien op Mensenlinq.nl

Plaats zelf een foto

Er wordt getoetst of de inhoud van uw foto voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies één of meerdere afbeeldingen van uw