Overlijdensbericht Wouter Hendrik (Wout) Ardon

  • Dagblad van het Noorden

Condoleanceberichten

Afbeelding bij condoleancebericht

Met enorme schrik ontving ik vanmiddag via via het bericht van het overlijden van Wout. We waren vrienden op de middelbare school en erna. Wout is voor mij een inspirator geweest voor idealen. Ondanks dat ons contact schaars was, was het op die momenten intens. Ik vind het heel verdrietig dat een mooi mens zo vroeg uit het leven verdwenen is. In mijn hart blijft hij bestaan. Ik wens zijn naasten heel veel sterkte

Darinka SykoraGeplaatst: 06-10-2021

Plaats zelf een condoleancebericht

Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies een afbeelding uit onze . Of kies een

Levensverhalen

Wout studie vriend in Delft en sindsdien altijd verbonden gebleven

lieve Wout Ik zal je luisterend oor en je kleurrijke unieke vrije kijk, denken en oplossingen vinden missen Anneke

Geplaatst: 09-10-2021

Zelf een levensverhaal aanmaken

Wanneer u een levensverhaal wilt aanmaken, verzoeken wij u onderstaande velden in te vullen. Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Foto's & Video's

3 Willem dreeslaan, 21
21
Anneke Wittermans Geplaatst: 09-10-2021

Willem dreeslaan, 21 21

Plaats zelf een YouTube-video

Er wordt getoetst of de inhoud van uw video voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Uw video wordt pas zichtbaar wanneer deze door het team van Mensenlinq.nl is goedgekeurd. Let op! Deze video is voor iederen te zien op Mensenlinq.nl

Plaats zelf een foto

Er wordt getoetst of de inhoud van uw foto voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies één of meerdere afbeeldingen van uw