Overlijdensbericht Wim van der Zanden

  • Eindhovens Dagblad

Condoleanceberichten

Afbeelding bij condoleancebericht

Tante Riek kinderen en kleinkinderen van harte gecondoleerd met het overlijden van ome Wim. Heel veel sterkte wensen wij jullie toe. Leon van der Zanden en Kiau

Leon van der ZandenGeplaatst: 03-02-2018
Afbeelding bij condoleancebericht

Leonie en familie, Gecondoleerd met het verlies van uw man, pa en opa. Wij wensen jullie allen veel sterkte. Piet en Anita Berkers, Bindoon Australie.

Piet en Anita BerkersGeplaatst: 06-02-2018

Plaats zelf een condoleancebericht

Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies een afbeelding uit onze . Of kies een

Levensverhalen

Er zijn nog geen levensverhalen beschikbaar voor Wim van der Zanden

Zelf een levensverhaal aanmaken

Wanneer u een levensverhaal wilt aanmaken, verzoeken wij u onderstaande velden in te vullen. Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Foto's & Video's

Plaats zelf een YouTube-video

Er wordt getoetst of de inhoud van uw video voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Uw video wordt pas zichtbaar wanneer deze door het team van Mensenlinq.nl is goedgekeurd. Let op! Deze video is voor iederen te zien op Mensenlinq.nl

Plaats zelf een foto

Er wordt getoetst of de inhoud van uw foto voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies één of meerdere afbeeldingen van uw