Overlijdensbericht Wim van den Akker

  • Brabants Dagblad

Condoleanceberichten

Afbeelding bij condoleancebericht

Dag Gerda en familie van Wim, Gecondoleerd. Heel veel sterkte met het verwerken van dit grote verlies.

Peter en Tineke van HelvoortGeplaatst: 29-04-2021
Afbeelding bij condoleancebericht

Gerda, kinderen, kleinkinderen en familie en vrienden, Van harte gecondoleerd Ik hoorde het verschrikkelijke nieuws van het overlijden van Wim, wat een verdriet weer. Heel veel kracht en sterkte, ook al zien we elkaar niet meer ik leef erg met jullie mee. Wilma

wilma luciusGeplaatst: 28-04-2021

Plaats zelf een condoleancebericht

Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies een afbeelding uit onze . Of kies een

Levensverhalen

Er zijn nog geen levensverhalen beschikbaar voor Wim van den Akker

Zelf een levensverhaal aanmaken

Wanneer u een levensverhaal wilt aanmaken, verzoeken wij u onderstaande velden in te vullen. Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Foto's & Video's

Plaats zelf een YouTube-video

Er wordt getoetst of de inhoud van uw video voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Uw video wordt pas zichtbaar wanneer deze door het team van Mensenlinq.nl is goedgekeurd. Let op! Deze video is voor iederen te zien op Mensenlinq.nl

Plaats zelf een foto

Er wordt getoetst of de inhoud van uw foto voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies één of meerdere afbeeldingen van uw