Overlijdensbericht Wilma Janssen-Modderman

  • Leeuwarder Courant
  • Meppeler Courant
  • Steenwijker Courant

Condoleanceberichten

Afbeelding bij condoleancebericht

Als kapper heb ik haar haar in de periode geknipt, dat ze een relatie met Ruud kreeg en later Anco geboren werd. Wilma heeft op mij nog Caesar therapie toegepast in Aldeboarn. We hadden een een fijne band en mooie gesprekken. Toen Anco geboren is ben ik nog op visite geweest. We zijn elkaar uit het oog verloren. Echter ik heb meerdere malen gezocht. Maar in Stiens en niet gevonden. Zo erg dat ik haar nu in de krant zie! Ik wens jullie alle sterkte, wat een gemis van een bijzondere lieve en eerlijke vrouw! Marijke Breeuwsma

Marijke BreeuwsmaGeplaatst: 14-01-2022

Plaats zelf een condoleancebericht

Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies een afbeelding uit onze . Of kies een

Levensverhalen

Er zijn nog geen levensverhalen beschikbaar voor Wilma Janssen-Modderman

Zelf een levensverhaal aanmaken

Wanneer u een levensverhaal wilt aanmaken, verzoeken wij u onderstaande velden in te vullen. Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Foto's & Video's

Plaats zelf een YouTube-video

Er wordt getoetst of de inhoud van uw video voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Uw video wordt pas zichtbaar wanneer deze door het team van Mensenlinq.nl is goedgekeurd. Let op! Deze video is voor iederen te zien op Mensenlinq.nl

Plaats zelf een foto

Er wordt getoetst of de inhoud van uw foto voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies één of meerdere afbeeldingen van uw