Overlijdensbericht Willy Martha Johanna (Will) Korstanje - Rijnders

  • PZC Provinciale Zeeuwse Courant

Condoleanceberichten

Afbeelding bij condoleancebericht

Ad en familie. Gecondoleerd met het overlijden van je vrouw. Sterkte met dit immense verlies.. Corrie de Putter Reijngoudt.

Corrie de Putter - ReijngoudtGeplaatst: 09-06-2013
Afbeelding bij condoleancebericht

Ad en verdere familie, gecondoleerd met het verlies van jullie vrouw, moeder en oma, heel veel sterkte gewenst voor de komende tijd. Joop en Nellie

Joop en NellieGeplaatst: 08-06-2013
Afbeelding bij condoleancebericht

In de haven van La Corona lezen wij het overlijdensbericht van Wilma. We wisten wel dat het heel slecht met haar ging. Ad en familie wij wensen jullie heel veel sterkte met dit verlies. Jack en Louisa.

Jack en Louisa DoomsGeplaatst: 17-06-2013

Plaats zelf een condoleancebericht

Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies een afbeelding uit onze . Of kies een

Levensverhalen

Er zijn nog geen levensverhalen beschikbaar voor Willy Martha Johanna (Will) Korstanje - Rijnders

Zelf een levensverhaal aanmaken

Wanneer u een levensverhaal wilt aanmaken, verzoeken wij u onderstaande velden in te vullen. Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Foto's & Video's

Plaats zelf een YouTube-video

Er wordt getoetst of de inhoud van uw video voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Uw video wordt pas zichtbaar wanneer deze door het team van Mensenlinq.nl is goedgekeurd. Let op! Deze video is voor iederen te zien op Mensenlinq.nl

Plaats zelf een foto

Er wordt getoetst of de inhoud van uw foto voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies één of meerdere afbeeldingen van uw