Overlijdensbericht Willem van Wageningen

  • Eindhovens Dagblad

Condoleanceberichten

Afbeelding bij condoleancebericht

Een triest bericht over mijn sympathieke buurjongen uit de jonge jaren in Strijp, waarbij ik ook van nabij de eerste stappen van hem als drummer The Gunners meemaakte. Veel sterkte van Martien van de Donk.

Martien van de DonkGeplaatst: 26-11-2020
Afbeelding bij condoleancebericht

Toen ik als bassist bij Afterbeat kwam was het voor mij een eer om met Willem muziek te maken , grote klasse , niet alleen als muzikant , maar ook als persoon, Erg jammer dat we hebben verloren , maar in gedachte blijft hij zeker bij me, nog heel lang

peter kollenburgGeplaatst: 28-11-2020
Afbeelding bij condoleancebericht

Als we nog ooit in de gelegenheid zijn om een optreden van After Beat bij te wonen, zullen we Willem zijn aanwezigheid missen. Veel sterkte voor zijn familie.

Marie Louise de Laure Geplaatst: 26-11-2020

Plaats zelf een condoleancebericht

Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies een afbeelding uit onze . Of kies een

Levensverhalen

Er zijn nog geen levensverhalen beschikbaar voor Willem van Wageningen

Zelf een levensverhaal aanmaken

Wanneer u een levensverhaal wilt aanmaken, verzoeken wij u onderstaande velden in te vullen. Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Foto's & Video's

Plaats zelf een YouTube-video

Er wordt getoetst of de inhoud van uw video voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Uw video wordt pas zichtbaar wanneer deze door het team van Mensenlinq.nl is goedgekeurd. Let op! Deze video is voor iederen te zien op Mensenlinq.nl

Plaats zelf een foto

Er wordt getoetst of de inhoud van uw foto voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies één of meerdere afbeeldingen van uw