Overlijdensbericht Willem Tijink

  • Brabants Dagblad

Condoleanceberichten

Afbeelding bij condoleancebericht

Een eerste vriendje blijft in het hart. Dag Wim. Een condoleance aan zijn echtgenote, zijn kinderen en kleinkinderen. ook aan zijn broers, Henk en Jan en echtgenoten. veel sterkte gewenst. vriendelijke groet, Irene van Gestel

Irene van GestelGeplaatst: 04-05-2021
Afbeelding bij condoleancebericht

Gecondoleerd met het verlies, ik kende Wim, als mijn buurjongen, veel sterkte..

lia vriensGeplaatst: 07-05-2021

Plaats zelf een condoleancebericht

Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies een afbeelding uit onze . Of kies een

Levensverhalen

Er zijn nog geen levensverhalen beschikbaar voor Willem Tijink

Zelf een levensverhaal aanmaken

Wanneer u een levensverhaal wilt aanmaken, verzoeken wij u onderstaande velden in te vullen. Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Foto's & Video's

Plaats zelf een YouTube-video

Er wordt getoetst of de inhoud van uw video voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Uw video wordt pas zichtbaar wanneer deze door het team van Mensenlinq.nl is goedgekeurd. Let op! Deze video is voor iederen te zien op Mensenlinq.nl

Plaats zelf een foto

Er wordt getoetst of de inhoud van uw foto voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies één of meerdere afbeeldingen van uw