Overlijdensbericht Willem de Moor

  • PZC Provinciale Zeeuwse Courant

Condoleanceberichten

Afbeelding bij condoleancebericht

Gezina, kinderen en kleinkinderen veel sterkte met het verlies van Wim. Wim blijft in onze gedachten als een gedreven bestuurder en medelid van het wijngilde.

Piet VerhelstGeplaatst: 24-03-2021
Afbeelding bij condoleancebericht

Dag Willem/meneer de Moor... rust zacht... dank voor je wijze lessen op Ter Welle en ook je humor. Gezina en kinderen veel sterkte met het verlies van Willem. Ik bid voor jullie om Troost en Kracht!

Nathalie BeijeGeplaatst: 24-03-2021
Afbeelding bij condoleancebericht

Beste Pim, We wensen jou, Esther en jullie kinderen veel sterkte met het verlies van jullie vader en opa. Warme groeten Ben en Henriëtte Veldhuizen

Ben en Henriette VeldhuizenGeplaatst: 26-03-2021
Afbeelding bij condoleancebericht

Gezina. Gecondoleerd met het overlijden van Willem. Vele jaren samen met Willem naar Arnhem gereden op zaterdag om examens te maken voor V.M.B.O. Met plezier denkt ik terug aan de tijd die we samen doorbrachten in de auto. De verhalen die hij kon vertellen. Het begin van jullie relatie, Jammer dat hij is overleden, maar de goede herinnering aan een fijn mens blijft.

Marc SmetGeplaatst: 27-03-2021

Plaats zelf een condoleancebericht

Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies een afbeelding uit onze . Of kies een

Levensverhalen

Er zijn nog geen levensverhalen beschikbaar voor Willem de Moor

Zelf een levensverhaal aanmaken

Wanneer u een levensverhaal wilt aanmaken, verzoeken wij u onderstaande velden in te vullen. Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Foto's & Video's

Plaats zelf een YouTube-video

Er wordt getoetst of de inhoud van uw video voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Uw video wordt pas zichtbaar wanneer deze door het team van Mensenlinq.nl is goedgekeurd. Let op! Deze video is voor iederen te zien op Mensenlinq.nl

Plaats zelf een foto

Er wordt getoetst of de inhoud van uw foto voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies één of meerdere afbeeldingen van uw