Overlijdensbericht Willeke de la Chambre-van der Velden

  • Sneeker Nieuwsblad
  • Balkster Courant HAH
  • Leeuwarder Courant

Condoleanceberichten

Afbeelding bij condoleancebericht

Wat schrok ik toen ik dit bericht las! Ik heb Willeke gekend als leerling-verpleegkundige in het Zeewegziekenhuis IJmuiden. Wat bracht zij een vrolijkheid met zich mee. Altijd lachen, altijd vriendelijk! Heel veel sterkte voor iedereen die haar liefhad!

Ineke Knight-spijkerman Geplaatst: 25-03-2022

Plaats zelf een condoleancebericht

Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies een afbeelding uit onze . Of kies een

Levensverhalen

Er zijn nog geen levensverhalen beschikbaar voor Willeke de la Chambre-van der Velden

Zelf een levensverhaal aanmaken

Wanneer u een levensverhaal wilt aanmaken, verzoeken wij u onderstaande velden in te vullen. Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Foto's & Video's

Plaats zelf een YouTube-video

Er wordt getoetst of de inhoud van uw video voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Uw video wordt pas zichtbaar wanneer deze door het team van Mensenlinq.nl is goedgekeurd. Let op! Deze video is voor iederen te zien op Mensenlinq.nl

Plaats zelf een foto

Er wordt getoetst of de inhoud van uw foto voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies één of meerdere afbeeldingen van uw