Overlijdensbericht Wilhelmus Gerhardus Henricus Adolphe (Wim) Hesselmann

  • Dagblad van het Noorden

Condoleanceberichten

Afbeelding bij condoleancebericht

Een beetje laat maar alsnog van harte gecondoleerd met dit overlijden. Wim en ik waren jaren geleden beide werkzaam bij GMD. Hij als arts, ik als administrateur. Bewaar prettige herinneringen hieraan. Een uitspraak van hem die ik nog wel eens citeer. "Gebruik je iets tegen griep dan duurt de griep 1 week. Gebruik je niets dan duurt het zeven dagen. Nogmaals veel sterkte. Albert Barelds.

Albert BareldsGeplaatst: 17-02-2018

Plaats zelf een condoleancebericht

Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies een afbeelding uit onze . Of kies een

Levensverhalen

Er zijn nog geen levensverhalen beschikbaar voor Wilhelmus Gerhardus Henricus Adolphe (Wim) Hesselmann

Zelf een levensverhaal aanmaken

Wanneer u een levensverhaal wilt aanmaken, verzoeken wij u onderstaande velden in te vullen. Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Foto's & Video's

Plaats zelf een YouTube-video

Er wordt getoetst of de inhoud van uw video voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Uw video wordt pas zichtbaar wanneer deze door het team van Mensenlinq.nl is goedgekeurd. Let op! Deze video is voor iederen te zien op Mensenlinq.nl

Plaats zelf een foto

Er wordt getoetst of de inhoud van uw foto voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies één of meerdere afbeeldingen van uw