Overlijdensbericht Wilhelmina (Willy (Moemoe) de Raat-Alblas

  • AD Algemeen Dagblad

Condoleanceberichten

Afbeelding bij condoleancebericht

Ron, Roland Arnold Denise & Yasmin en familie, wij willen jullie condoleren met het verlies van Willy Ron jouw lieve vrouw, geweldige moeder en een super oma. Altijd positief gebleven tot het aller aller laatste moment, dikke knuffel voor jullie allemaal, familie Snijders, en vooral jullie maatje Marco k.p. uut Twente.

marco snijdersGeplaatst: 30-12-2021

Plaats zelf een condoleancebericht

Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies een afbeelding uit onze . Of kies een

Levensverhalen

Er zijn nog geen levensverhalen beschikbaar voor Wilhelmina (Willy (Moemoe) de Raat-Alblas

Zelf een levensverhaal aanmaken

Wanneer u een levensverhaal wilt aanmaken, verzoeken wij u onderstaande velden in te vullen. Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Foto's & Video's

Plaats zelf een YouTube-video

Er wordt getoetst of de inhoud van uw video voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Uw video wordt pas zichtbaar wanneer deze door het team van Mensenlinq.nl is goedgekeurd. Let op! Deze video is voor iederen te zien op Mensenlinq.nl

Plaats zelf een foto

Er wordt getoetst of de inhoud van uw foto voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies één of meerdere afbeeldingen van uw