Overlijdensbericht Wilfried Willem Jan de Graaf

  • PZC Provinciale Zeeuwse Courant

Condoleanceberichten

Er zijn nog geen condoleanceberichten voor Wilfried Willem Jan de Graaf

Plaats zelf een condoleancebericht

Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies een afbeelding uit onze . Of kies een

Levensverhalen

vriend, want dat ben je, een vriend voor altijd! het begon allemaal in Biervliet en onze liefde voor vriendinnetjes en brommers. je lieve moeder en behulpzame vader, je zus, een kaartje leggen bij oma, die geweldige tijd zit diep in mijn gedachten. telkens als we elkaar tegenkwamen was de belangstelling en vriendschap daar. rust in vrede Wilfried, in gedachten komen we elkaar zeker nog eens tegen. Ronny van Daele
Geplaatst: 24-06-2022

Zelf een levensverhaal aanmaken

Wanneer u een levensverhaal wilt aanmaken, verzoeken wij u onderstaande velden in te vullen. Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Foto's & Video's

Plaats zelf een YouTube-video

Er wordt getoetst of de inhoud van uw video voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Uw video wordt pas zichtbaar wanneer deze door het team van Mensenlinq.nl is goedgekeurd. Let op! Deze video is voor iederen te zien op Mensenlinq.nl

Plaats zelf een foto

Er wordt getoetst of de inhoud van uw foto voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies één of meerdere afbeeldingen van uw