Overlijdensbericht Wies Boogaart

  • PZC Provinciale Zeeuwse Courant

Condoleanceberichten

Afbeelding bij condoleancebericht

Gecondoleerd voor de hele familie, verschrikkelijk om op deze manier aan je einde te komen, sterkte, dikke knuffelen Mario en Carolien de Cocq

Mario en CarolienGeplaatst: 05-05-2022
Afbeelding bij condoleancebericht

Veel sterkte voor de familie en de bekenden. Wie kende Wies nou niet in Hulst???

Wim DriedijkGeplaatst: 07-05-2022
Afbeelding bij condoleancebericht

Beste Nelly, kinderen, familie en vrienden; wat een verschrikkelijk groot verlies is dit, woorden schieten me tekort om te omschrijven wat een leegte hier wordt achtergelaten, daarom wil ik jullie allemaal heel erg veel sterkte voor de komende tijd, kracht en veel liefde en armen om je heen wensen, dat jullie gevoel de weg mag wijzen om hiermee om te kunnen gaan ---------------------------------------------------------------------------------------------- Afscheid nemen is met zachte vingers wat voorbij is dichtdoen en verpakken in de goede gedachten der herinnering. Beste Wies rust zacht.

Fred van der VeekenGeplaatst: 08-05-2022

Plaats zelf een condoleancebericht

Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies een afbeelding uit onze . Of kies een

Levensverhalen

Er zijn nog geen levensverhalen beschikbaar voor Wies Boogaart

Zelf een levensverhaal aanmaken

Wanneer u een levensverhaal wilt aanmaken, verzoeken wij u onderstaande velden in te vullen. Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Foto's & Video's

Plaats zelf een YouTube-video

Er wordt getoetst of de inhoud van uw video voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Uw video wordt pas zichtbaar wanneer deze door het team van Mensenlinq.nl is goedgekeurd. Let op! Deze video is voor iederen te zien op Mensenlinq.nl

Plaats zelf een foto

Er wordt getoetst of de inhoud van uw foto voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies één of meerdere afbeeldingen van uw