Overlijdensbericht Wiebe Russchen

  • Dagblad van het Noorden

Condoleanceberichten

Afbeelding bij condoleancebericht

Een fantastisch mens, oprecht, eerlijk, en altijd oog, voor de mindere, is helaas heengegaan, rust zacht Wiebe, en heel veel sterkte gewenst voor zijn kinderen en kleinkinderen, die zullen jullie nodig zijn, denk altijd aan zijn oprechtheid het zal jullie sterken. Van deze soort mensen, om even met zijn eigen woorden te spreken, zijn er niet veel, zelf denk ik de enige, Wiebe, zal altijd, maar dan ook altijd, in mijn gedachten blijven, iedere dag, zolang ik leef, ik heb veel van hem geleerd, maar ook gehouden.

WillyGeplaatst: 27-09-2021

Plaats zelf een condoleancebericht

Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies een afbeelding uit onze . Of kies een

Levensverhalen

Er zijn nog geen levensverhalen beschikbaar voor Wiebe Russchen

Zelf een levensverhaal aanmaken

Wanneer u een levensverhaal wilt aanmaken, verzoeken wij u onderstaande velden in te vullen. Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Foto's & Video's

Plaats zelf een YouTube-video

Er wordt getoetst of de inhoud van uw video voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Uw video wordt pas zichtbaar wanneer deze door het team van Mensenlinq.nl is goedgekeurd. Let op! Deze video is voor iederen te zien op Mensenlinq.nl

Plaats zelf een foto

Er wordt getoetst of de inhoud van uw foto voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies één of meerdere afbeeldingen van uw