Overlijdensbericht Tsjêbbe Piter Hettinga

  • Leeuwarder Courant

Condoleanceberichten

Afbeelding bij condoleancebericht

Pieter en Wypke ,vanuit Griekenland wensen wij jullie HÉÉL VÉÉL sterkte toe nu ook jullie vader,zo kort na jullie moeder is overleden. Wij hopen dat jullie goede vrienden zullen hebben die jullie steunen nu en in de komende tijd! Sterkte met alles!! Jan en Riet de Boer.

Jan en Riet de Boer.Geplaatst: 08-03-2013
Afbeelding bij condoleancebericht

Hierbij condoleer ik de kinderen met het overlijden van hun vader. Ik wens hen heel veel sterkte toe.

G. HitmanGeplaatst: 08-03-2013
Afbeelding bij condoleancebericht

Pieter en Wypkje wat een vreselijk bericht, in zo'n korte tijd, na eerst je moeder nu ook je vader moeten missen. Het heeft ons verrast en overvallen dat Tsjebbe in een korte heftige periode is overleden. Onze gedachten zijn doorlopend bij jullie hoe het nu verder moet of zal gaan. Heel veel sterkte om, ook, dit verlies te verwerken. Gert & Mirjam.

Gert & Mirjam KuipersGeplaatst: 08-03-2013
Afbeelding bij condoleancebericht

Met veel sympathie denk ik terug aan een groot en bevlogen collega.

Luuk GruwezGeplaatst: 09-03-2013

Plaats zelf een condoleancebericht

Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies een afbeelding uit onze . Of kies een

Levensverhalen

Er zijn nog geen levensverhalen beschikbaar voor Tsjêbbe Piter Hettinga

Zelf een levensverhaal aanmaken

Wanneer u een levensverhaal wilt aanmaken, verzoeken wij u onderstaande velden in te vullen. Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Foto's & Video's

Plaats zelf een YouTube-video

Er wordt getoetst of de inhoud van uw video voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Uw video wordt pas zichtbaar wanneer deze door het team van Mensenlinq.nl is goedgekeurd. Let op! Deze video is voor iederen te zien op Mensenlinq.nl

Plaats zelf een foto

Er wordt getoetst of de inhoud van uw foto voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies één of meerdere afbeeldingen van uw