Overlijdensbericht Truus Jetten

  • De Limburger

Condoleanceberichten

Afbeelding bij condoleancebericht

Truus was de voedvrouw die mij en mijn zus en broers op de wereld bracht. Zij was 43 uur jonger dan mijn moeder. Later ging ze wonen op de Kasteelstraat 7 in Horn in het huisje waar mijn zus, broers en ik geboren waren. Heb haar daar nog opgezocht. Kwam haar later tegen in Beegden en deelden mooie herinneringen. Jammer dat ik niet wist dat Truus overleden was, wij zouden bij de uitvaart aanwezig zijn. Sterkte met haar verlies. Namens zus en broers. Pierre Schreurs. Burgemeester Huybenstraat 5a Horn. Indien mogelijk zouden ik nog graag en prentje van haar begrafenis willen ontvangen.

Pierre SchreursGeplaatst: 23-06-2022

Plaats zelf een condoleancebericht

Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies een afbeelding uit onze . Of kies een

Levensverhalen

Er zijn nog geen levensverhalen beschikbaar voor Truus Jetten

Zelf een levensverhaal aanmaken

Wanneer u een levensverhaal wilt aanmaken, verzoeken wij u onderstaande velden in te vullen. Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Foto's & Video's

Plaats zelf een YouTube-video

Er wordt getoetst of de inhoud van uw video voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Uw video wordt pas zichtbaar wanneer deze door het team van Mensenlinq.nl is goedgekeurd. Let op! Deze video is voor iederen te zien op Mensenlinq.nl

Plaats zelf een foto

Er wordt getoetst of de inhoud van uw foto voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies één of meerdere afbeeldingen van uw