Overlijdensbericht Truus (Geertruida Hendrika) Koggel-van der Vegt

  • de Stentor

Condoleanceberichten

Afbeelding bij condoleancebericht

Gecondoleerd met het overlijden van jullie dierbare. Groet Petra

PetraGeplaatst: 20-07-2021
Afbeelding bij condoleancebericht

Dag lieve, allerliefste mama. Het maakt me blij dat jij mijn mama was en voor me zorgde en andersom dat ik weer voor jou mocht zorgen. Toen ik een maand in Canada was zei je je mag nooit meer zo lang weg gaan, ik heb je gemist. Nu ga jij weg en zal ik je de rest van mijn leven missen. Ik vond het heerlijk om je elke dag te bellen. Ik vond het heerlijk je vaak te bezoeken. Dank je wel voor alle lieve dierbaren herinneringen. Ik heb zoveel om op terug te kijken. Dag lieverd 🥰 Mijn liefde voor jou voor altijd. 💔 Je dochter Wilma.

WilmaGeplaatst: 21-07-2021

Plaats zelf een condoleancebericht

Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies een afbeelding uit onze . Of kies een

Levensverhalen

Er zijn nog geen levensverhalen beschikbaar voor Truus (Geertruida Hendrika) Koggel-van der Vegt

Zelf een levensverhaal aanmaken

Wanneer u een levensverhaal wilt aanmaken, verzoeken wij u onderstaande velden in te vullen. Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Foto's & Video's

Plaats zelf een YouTube-video

Er wordt getoetst of de inhoud van uw video voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Uw video wordt pas zichtbaar wanneer deze door het team van Mensenlinq.nl is goedgekeurd. Let op! Deze video is voor iederen te zien op Mensenlinq.nl

Plaats zelf een foto

Er wordt getoetst of de inhoud van uw foto voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies één of meerdere afbeeldingen van uw