Overlijdensbericht Truus Assink-Wiggelinkhuijsen

  • Huis aan Huis Elburg Oldebroek Nunspeet

Condoleanceberichten

Afbeelding bij condoleancebericht

Beste Jeroen en Jantine en kinderen Van harte gecondoleerd met het overlijden van jullie moeder en oma Truus is niet meer. Zoveel herinneringen aan jullie ouders in de Voord en de Schokkerstraat. We wensen jullie veel sterkte en Gods zegen in alles toe. Met een hart gr Dick en Wil v Rijssen

Dick en Wil v RijssenGeplaatst: 07-04-2021
Afbeelding bij condoleancebericht

IK WIL DE FAMILIE CONDOLEREN MET DIT GROTE VERLIES! TRUUS WAS EEN FIJNE EN GOEDE KENNIS VAN MIJN OUDERS! HEEL VEEL STERKTE EN KRACHT MET HET VERWERKEN VAN DIT GROTE VERLIES!

WILLEM PROFIJTGeplaatst: 06-04-2021

Plaats zelf een condoleancebericht

Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies een afbeelding uit onze . Of kies een

Levensverhalen

Er zijn nog geen levensverhalen beschikbaar voor Truus Assink-Wiggelinkhuijsen

Zelf een levensverhaal aanmaken

Wanneer u een levensverhaal wilt aanmaken, verzoeken wij u onderstaande velden in te vullen. Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Foto's & Video's

Plaats zelf een YouTube-video

Er wordt getoetst of de inhoud van uw video voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Uw video wordt pas zichtbaar wanneer deze door het team van Mensenlinq.nl is goedgekeurd. Let op! Deze video is voor iederen te zien op Mensenlinq.nl

Plaats zelf een foto

Er wordt getoetst of de inhoud van uw foto voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies één of meerdere afbeeldingen van uw