Overlijdensbericht Toos Baetsen-Verdonschot

  • De Limburger

Condoleanceberichten

Afbeelding bij condoleancebericht

Beste familie Baetsen, Chrit, kinderen en kleinkinderen van harte gecondoleerd met het overlijden van je vrouw, moeder en oma TOOS ! Wij wensen jullie veel sterkte en kracht toe de komende tijd! Wim en Mariet Knops Timmermans Heythuysen

Fam. Knops-TimmermansGeplaatst: 08-06-2021
Afbeelding bij condoleancebericht

Heel veel sterkte voor nu, en naar de toekomst toe met het verlies van Toos.

Fam.ScholtensGeplaatst: 10-06-2021
Afbeelding bij condoleancebericht

Familie Baetsen-Verdonschot heel veel sterkte met dit groot verlies

Bert leijendeckersGeplaatst: 08-06-2021

Plaats zelf een condoleancebericht

Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies een afbeelding uit onze . Of kies een

Levensverhalen

Er zijn nog geen levensverhalen beschikbaar voor Toos Baetsen-Verdonschot

Zelf een levensverhaal aanmaken

Wanneer u een levensverhaal wilt aanmaken, verzoeken wij u onderstaande velden in te vullen. Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Foto's & Video's

Plaats zelf een YouTube-video

Er wordt getoetst of de inhoud van uw video voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Uw video wordt pas zichtbaar wanneer deze door het team van Mensenlinq.nl is goedgekeurd. Let op! Deze video is voor iederen te zien op Mensenlinq.nl

Plaats zelf een foto

Er wordt getoetst of de inhoud van uw foto voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies één of meerdere afbeeldingen van uw