Overlijdensbericht Toon (Toonmie) van Aert

  • BN DeStem

Condoleanceberichten

Afbeelding bij condoleancebericht

Hierbij wil ik ieder, vooral zijn vrouw en kinderen en ook de hele familie sterkte wensen de volgende tijd met het verlies van Toon.

stanbraatGeplaatst: 22-02-2021
Afbeelding bij condoleancebericht

Nettie en familie, wat een afschuwelijk bericht, we leven met jullie mee en zijn in gedachten bij jullie. Heel veel sterkte de komende tijd. Fred en Irma Langhorst (Vogelaar uit Dreischor)

Fred en Irma LanghorstGeplaatst: 22-02-2021
Afbeelding bij condoleancebericht

Nettie en familie,langs deze weg willen wij jullie condoleren met het overlijden van u man Vader en Opa ,heel veel sterkte voor nu en de tijd die komen gaat

Theo & Carla VermuntGeplaatst: 20-02-2021
Afbeelding bij condoleancebericht

Nettie en familie, gecondoleerd met het verlies van Toon. De vrolijke noot op de camping gaan we zeker missen. Henk Hoeks en Christine Leenders

Henk Hoeks en Christine LeendersGeplaatst: 20-02-2021

Plaats zelf een condoleancebericht

Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies een afbeelding uit onze . Of kies een

Levensverhalen

Er zijn nog geen levensverhalen beschikbaar voor Toon (Toonmie) van Aert

Zelf een levensverhaal aanmaken

Wanneer u een levensverhaal wilt aanmaken, verzoeken wij u onderstaande velden in te vullen. Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Foto's & Video's

Plaats zelf een YouTube-video

Er wordt getoetst of de inhoud van uw video voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Uw video wordt pas zichtbaar wanneer deze door het team van Mensenlinq.nl is goedgekeurd. Let op! Deze video is voor iederen te zien op Mensenlinq.nl

Plaats zelf een foto

Er wordt getoetst of de inhoud van uw foto voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies één of meerdere afbeeldingen van uw