Overlijdensbericht Tonnie (Tonia Everdina) Kromdijk

  • de Stentor

Condoleanceberichten

Afbeelding bij condoleancebericht

We zijn niet meer dan voorbijgangers, in een lange, eindeloze rij. We zijn niet meer dan een voetstap in de sneeuw, die verdwijnt wanneer de dooi intreed. Letters in het zand, die wegspoelen zodra het vloed is. Water dat bij warmte verdampt tot stoom. We zijn tijdelijk. Een stipje in de eeuwigheid. We weten ‘t. En toch verrast ‘t me. Telkens weer. Goede reis!

CarlaGeplaatst: 14-01-2022

Plaats zelf een condoleancebericht

Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies een afbeelding uit onze . Of kies een

Levensverhalen

Er zijn nog geen levensverhalen beschikbaar voor Tonnie (Tonia Everdina) Kromdijk

Zelf een levensverhaal aanmaken

Wanneer u een levensverhaal wilt aanmaken, verzoeken wij u onderstaande velden in te vullen. Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Foto's & Video's

Jochem.
Bernie Nijweide Geplaatst: 16-01-2022

Jochem.

Ma in Spanje, de plek waar ze zo van hield.
Bernie Nijweide Geplaatst: 14-01-2022

Ma in Spanje, de plek waar ze zo van hield.

Plaats zelf een YouTube-video

Er wordt getoetst of de inhoud van uw video voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Uw video wordt pas zichtbaar wanneer deze door het team van Mensenlinq.nl is goedgekeurd. Let op! Deze video is voor iederen te zien op Mensenlinq.nl

Plaats zelf een foto

Er wordt getoetst of de inhoud van uw foto voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies één of meerdere afbeeldingen van uw