Overlijdensbericht Tonnie Daemen-Dirks

  • De Limburger

Condoleanceberichten

Afbeelding bij condoleancebericht

Wij willen jullie bij deze van harte heel veel sterkte wensen bij het verlies van jullie mam schoonmam en oma. Jan en Marian Van Den Bercken.

Familie Van Den BerckenGeplaatst: 03-07-2022
Afbeelding bij condoleancebericht

Geert en alle familie gecondoleerd met het verlies van jullie geliefde moeder. Heel veel sterkte de komende dagen. Wim en Monique

Wim Honig en Monique Peters Geplaatst: 03-07-2022

Plaats zelf een condoleancebericht

Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies een afbeelding uit onze . Of kies een

Levensverhalen

Er zijn nog geen levensverhalen beschikbaar voor Tonnie Daemen-Dirks

Zelf een levensverhaal aanmaken

Wanneer u een levensverhaal wilt aanmaken, verzoeken wij u onderstaande velden in te vullen. Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Foto's & Video's

Plaats zelf een YouTube-video

Er wordt getoetst of de inhoud van uw video voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Uw video wordt pas zichtbaar wanneer deze door het team van Mensenlinq.nl is goedgekeurd. Let op! Deze video is voor iederen te zien op Mensenlinq.nl

Plaats zelf een foto

Er wordt getoetst of de inhoud van uw foto voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies één of meerdere afbeeldingen van uw