Overlijdensbericht Ton van der Waal

  • Eindhovens Dagblad

Condoleanceberichten

Afbeelding bij condoleancebericht

Gecondoleerd met het overlijden van Ton. Een prachtige aimabele man met wie we heel fijn hebben samen gewerkt aan het mooie Brandevoort!

Jacqueline Klomp namens team Brandevoort van gemeente HelmondGeplaatst: 03-04-2021
Afbeelding bij condoleancebericht

Gecondoleerd met het veel te vroege overlijden van Ton. Tijdens de bestuursvergaderingen bij de Nicolaasclopper stichting hebben we van serieuze en beschouwende momenten maar vooral ook van momenten met veel humor van Ton mogen genieten. Heel veel sterkte voor Mariandl en familie.

José WiebesGeplaatst: 04-04-2021
Afbeelding bij condoleancebericht

Een goede kerel is van ons heen gegaan. Mariandl en familie gecondoleerd met het overlijden van Ton, een vriend voor het leven, na zijn overlijden blijft de herinnering aan onze gesprekken over het werk, onze honden en onze wederzijdse interesses. Ik zal jou en jouw WhatsAppjes gaan missen. Rust zacht 'Willem'.

Manfred van GeenenGeplaatst: 03-04-2021

Plaats zelf een condoleancebericht

Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies een afbeelding uit onze . Of kies een

Levensverhalen

Er zijn nog geen levensverhalen beschikbaar voor Ton van der Waal

Zelf een levensverhaal aanmaken

Wanneer u een levensverhaal wilt aanmaken, verzoeken wij u onderstaande velden in te vullen. Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Foto's & Video's

Plaats zelf een YouTube-video

Er wordt getoetst of de inhoud van uw video voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Uw video wordt pas zichtbaar wanneer deze door het team van Mensenlinq.nl is goedgekeurd. Let op! Deze video is voor iederen te zien op Mensenlinq.nl

Plaats zelf een foto

Er wordt getoetst of de inhoud van uw foto voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies één of meerdere afbeeldingen van uw