Overlijdensbericht Ton op den Buijsch

  • De Limburger

Condoleanceberichten

Afbeelding bij condoleancebericht

Geachte familie, met verdriet las ik het bericht van het overlijden van Ton. Tegelijkertijd kwamen ook heel veel herinneringen boven. Herinneringen van vele jaren geleden toen ik met Ton heb mogen werken bij de firma Van Hooren, Grote Gracht te Maastricht. Dat is een bijzondere tijd geweest, waar ik na al die jaren met plezier op terug kijk. Met Ton heb ik menig lach en traan gedeeld. Het is treurig dat hij er niet meer is. Ik wens u allen, ook namens mijn vrouw veel sterkte om dit verdriet een plaats te geven. Michel Medenbach, San Luis de Sabinillas, Spanje

Michel MedenbachGeplaatst: 21-07-2021

Plaats zelf een condoleancebericht

Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies een afbeelding uit onze . Of kies een

Levensverhalen

Er zijn nog geen levensverhalen beschikbaar voor Ton op den Buijsch

Zelf een levensverhaal aanmaken

Wanneer u een levensverhaal wilt aanmaken, verzoeken wij u onderstaande velden in te vullen. Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Foto's & Video's

Plaats zelf een YouTube-video

Er wordt getoetst of de inhoud van uw video voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Uw video wordt pas zichtbaar wanneer deze door het team van Mensenlinq.nl is goedgekeurd. Let op! Deze video is voor iederen te zien op Mensenlinq.nl

Plaats zelf een foto

Er wordt getoetst of de inhoud van uw foto voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies één of meerdere afbeeldingen van uw