Overlijdensbericht Tom Waterreus

  • de Stentor

Condoleanceberichten

Afbeelding bij condoleancebericht

Ach, die lieve Tom...ik was ooit een leerling van hem en heb zijn eigen werk ook altijd zeer gewaardeerd. En het was een mooi mens en we vonden elkaar ook in God... Ik wens jullie, als familie, veel sterkte met dit verlies....

Janne van der WeddenGeplaatst: 13-02-2021
Afbeelding bij condoleancebericht

Ach Tom, een mooi mens is heengegaan. Ik was een leerling van Tom en mijn weg als kunstenaar is begonnen tot in het 9/11 museum NY aan toe. Ik wens de familie veel sterkte toe met dit enorme verlies.

Frank DammersGeplaatst: 14-02-2021
Afbeelding bij condoleancebericht

Zaterdag ontving ik het droevige bericht van zijn overlijden. Tom heeft mij 25 jaar lang als mens en kunstenaar geïnspireerd. Hij maakte prachtige beelden waarin het geloof kon wonen. Waaronder die op bijgevoegde foto. Tentoongesteld in 2017 tijdens onze gezamenlijke voorjaarsexpositie in de Grote Kerk in Epe. RIP beste Tom.

Hans LambrechtsGeplaatst: 15-02-2021
Afbeelding bij condoleancebericht

Gecondoleerd, ik zag de naam voorbij komen en moest direct aan Ib denken, je hebt vroeger heel kort bij ons in de klas gezeten op de lagere school in Vilsteren, je bent me altijd bijgebleven. Heel veel sterkte met het verlies van je vader.

Gonny HuijsmansGeplaatst: 16-02-2021

Plaats zelf een condoleancebericht

Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies een afbeelding uit onze . Of kies een

Levensverhalen

Er zijn nog geen levensverhalen beschikbaar voor Tom Waterreus

Zelf een levensverhaal aanmaken

Wanneer u een levensverhaal wilt aanmaken, verzoeken wij u onderstaande velden in te vullen. Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Foto's & Video's

Plaats zelf een YouTube-video

Er wordt getoetst of de inhoud van uw video voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Uw video wordt pas zichtbaar wanneer deze door het team van Mensenlinq.nl is goedgekeurd. Let op! Deze video is voor iederen te zien op Mensenlinq.nl

Plaats zelf een foto

Er wordt getoetst of de inhoud van uw foto voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies één of meerdere afbeeldingen van uw