Overlijdensbericht Tom Arents

  • Schagen / Den Helder

Condoleanceberichten

Afbeelding bij condoleancebericht

Tom, hoorde een 3 dagen geleden van je buurman Ron, dat je in het ziekenhuis opgenomen was en er is geen hoop meer voor jou.... niet te bevatten dit. We spraken elkaar regelmatig als ik in de Garagebox beneden jou bezig was of de auto er in reed of er uithaalde, altijd een babbel. We hadden samen de passie van fietsen met de E-bike, kwam je ook altijd tegen ik ging in de ochtend en jij later.. jij fietste nog meer qua afstand als ik de e-bike met Bosch midden motor hadden we allebei. Vorig jaar had je een nieuwe gekocht in Schagen was helemaal gek van deze matzwarte. Tom ga je missen, echt, dit kan ik nog effe niet plaatsen... je auto de rode Mazda CX3 was vanmorgen al weg zag ik van jou vaste plekkie. Kom je later tegen dáárboven weet ik zeker.. vaarwel Tom

Fred BrandGeplaatst: 13-11-2021

Plaats zelf een condoleancebericht

Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies een afbeelding uit onze . Of kies een

Levensverhalen

Er zijn nog geen levensverhalen beschikbaar voor Tom Arents

Zelf een levensverhaal aanmaken

Wanneer u een levensverhaal wilt aanmaken, verzoeken wij u onderstaande velden in te vullen. Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Foto's & Video's

Plaats zelf een YouTube-video

Er wordt getoetst of de inhoud van uw video voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Uw video wordt pas zichtbaar wanneer deze door het team van Mensenlinq.nl is goedgekeurd. Let op! Deze video is voor iederen te zien op Mensenlinq.nl

Plaats zelf een foto

Er wordt getoetst of de inhoud van uw foto voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies één of meerdere afbeeldingen van uw