Overlijdensbericht Tjitske Albada-Zwaan

  • Leeuwarder Courant
  • Bolswards Nieuwsblad
  • Balkster Courant
  • Friesch Dagblad

Condoleanceberichten

Afbeelding bij condoleancebericht

Beste familie Albada, wij wensen jullie heel veel sterkte met het verlies van jullie lieve moeder, schoonmoeder, oma en overgrootoma.

Andre en MarionGeplaatst: 13-07-2021
Afbeelding bij condoleancebericht

Fam. Albada, Gecondoleerd met jullie Moeder, Schoonmoeder en Beppe. Veel sterkte toegewenst.

Freerk en JannyGeplaatst: 15-07-2021

Plaats zelf een condoleancebericht

Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies een afbeelding uit onze . Of kies een

Levensverhalen

Er zijn nog geen levensverhalen beschikbaar voor Tjitske Albada-Zwaan

Zelf een levensverhaal aanmaken

Wanneer u een levensverhaal wilt aanmaken, verzoeken wij u onderstaande velden in te vullen. Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Foto's & Video's

Plaats zelf een YouTube-video

Er wordt getoetst of de inhoud van uw video voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Uw video wordt pas zichtbaar wanneer deze door het team van Mensenlinq.nl is goedgekeurd. Let op! Deze video is voor iederen te zien op Mensenlinq.nl

Plaats zelf een foto

Er wordt getoetst of de inhoud van uw foto voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies één of meerdere afbeeldingen van uw