Overlijdensbericht Tjeerd Douma

  • Dockumer Courant
  • Nieuwsblad Noordoost-Friesland
  • De Feanster
  • Leeuwarder Courant

Condoleanceberichten

Afbeelding bij condoleancebericht

Heel veel kracht en sterkte met het overlijden van je lieve man en heit. Lieve groet Linda(heb jaren geleden bij jullie opgepast)

LindaGeplaatst: 26-01-2022
Afbeelding bij condoleancebericht

Wat een verdrietig nieuws, Onvoorstelbaar, sprakeloos. Woorden schieten tekort! Ik wens jou, jullie kinderen maar uiteraard ook jullie familieleden en vrienden heel veel sterkte, kracht en liefde voor de komende tijd. Haal kracht uit mooie herinneringen aan Tjeerd. Wat je in je hart bewaart verlies je nooit.

Jettie NieuwenhuisGeplaatst: 26-01-2022
Afbeelding bij condoleancebericht

Greta, Bernd, Silke, fam. Douma en fam. Pilat, Hoe meer je van iemand houdt hoe groter het gemis is. Hoe meer je van iemand houdt hoe fijner de herinnering is. Heel veel sterkte met het verwerken van dit immense verlies.

Fysio Switte therapie en leefstijlGeplaatst: 28-01-2022
Afbeelding bij condoleancebericht

Gecondoleerd met het grote verlies. Bidden jullie kracht en sterkte toe. Henry, Renate en Mirthe Hollander

Familie HollanderGeplaatst: 29-01-2022

Plaats zelf een condoleancebericht

Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies een afbeelding uit onze . Of kies een

Levensverhalen

Er zijn nog geen levensverhalen beschikbaar voor Tjeerd Douma

Zelf een levensverhaal aanmaken

Wanneer u een levensverhaal wilt aanmaken, verzoeken wij u onderstaande velden in te vullen. Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Foto's & Video's

Plaats zelf een YouTube-video

Er wordt getoetst of de inhoud van uw video voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Uw video wordt pas zichtbaar wanneer deze door het team van Mensenlinq.nl is goedgekeurd. Let op! Deze video is voor iederen te zien op Mensenlinq.nl

Plaats zelf een foto

Er wordt getoetst of de inhoud van uw foto voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies één of meerdere afbeeldingen van uw