Overlijdensbericht Tjardo Veenstra

  • Leeuwarder Courant
  • Heerenveense Courant

Condoleanceberichten

Afbeelding bij condoleancebericht

Goh, wat een verdrietig bericht. Ik had Tjardo al een hele tijd bij de loopgroep gemist. We hadden vaak een gezellig praatje tijdens de training. Ik herinner me hem als een moedige man die er alles aan deed om zijn leven op te bouwen. Wat was hij trots toen hij op zichzelf ging wonen en later ook nog een vaste aanstelling kreeg bij de Welkoop! Echt leuk te zien. Ik wens u als ouders en familie veel sterkte bij dit plotselinge en verdrietige verlies. Heel hartelijke groet, Caroline Sickler, loopmaatje van de zaterdag ochtend trainingsgroep

Caroline SicklerGeplaatst: 12-06-2021

Plaats zelf een condoleancebericht

Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies een afbeelding uit onze . Of kies een

Levensverhalen

Er zijn nog geen levensverhalen beschikbaar voor Tjardo Veenstra

Zelf een levensverhaal aanmaken

Wanneer u een levensverhaal wilt aanmaken, verzoeken wij u onderstaande velden in te vullen. Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Foto's & Video's

Plaats zelf een YouTube-video

Er wordt getoetst of de inhoud van uw video voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Uw video wordt pas zichtbaar wanneer deze door het team van Mensenlinq.nl is goedgekeurd. Let op! Deze video is voor iederen te zien op Mensenlinq.nl

Plaats zelf een foto

Er wordt getoetst of de inhoud van uw foto voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies één of meerdere afbeeldingen van uw