Overlijdensbericht Titia Viëtor

  • de Gelderlander

Condoleanceberichten

Afbeelding bij condoleancebericht

Rust zacht Lieve Titia, je bent een lieve vriendin.

EstehrGeplaatst: 16-07-2014
Afbeelding bij condoleancebericht

Lieve Titia, Het internet bracht me tot het inzicht dat je veel te vroeg ingeslapen bent. Het heeft me altijd veel vreugde en wijsheid gebracht je ooit gekend te hebben. Jammer dat ik je dit jaar pas terug heb gevonden.

Danny SuntGeplaatst: 21-03-2015
Afbeelding bij condoleancebericht

Jaren te laat zie ik dit bericht op deze site. Met Titia zat ik jaren in dezelfde klas op het RML in Rotterdam (eindexamen 1969). Ik heb daar nog goede herinneringen aan. Zonder ooit op te willen vallen was Titia een markant lid van de groep, een leerling met een groot en vanzelfsprekend persoonlijk gezag temidden van haar generatiegenoten. (Jan Bergstra)

Jan BergstraGeplaatst: 16-07-2020
Afbeelding bij condoleancebericht

Vele jaren te laat zie ik dit bericht op deze site. Titia en ik zaten op het RML jarenlang in dezelfde klas (examen 1969). Ik heb daar nog heel goede herinneringen aan. Titia was zonder ooit op te willen vallen een heel markant en volwassen lid van de groep, in die fase van ons leven een leerling met een bijna vanzelfsprekend gezag. (Jan Bergstra)

Jan BergstraGeplaatst: 16-07-2020

Plaats zelf een condoleancebericht

Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies een afbeelding uit onze . Of kies een

Levensverhalen

Er zijn nog geen levensverhalen beschikbaar voor Titia Viëtor

Zelf een levensverhaal aanmaken

Wanneer u een levensverhaal wilt aanmaken, verzoeken wij u onderstaande velden in te vullen. Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Foto's & Video's

Plaats zelf een YouTube-video

Er wordt getoetst of de inhoud van uw video voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Uw video wordt pas zichtbaar wanneer deze door het team van Mensenlinq.nl is goedgekeurd. Let op! Deze video is voor iederen te zien op Mensenlinq.nl

Plaats zelf een foto

Er wordt getoetst of de inhoud van uw foto voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies één of meerdere afbeeldingen van uw