Overlijdensbericht Tim Ribberink

  • Tubantia
  • de Stentor

Condoleanceberichten

Afbeelding bij condoleancebericht

Tim, Ik ken je niet! Maar ik weet hoe het is om gepest te worden! (Helaas) Ik hoop dat je rust heb kunnen vinden! Ook hoop dat je pestkoppen zich heel erg schuldig voelen, en nooit weer iemand pesten! Want wat er is gebeurd mag nooit weer gebeuren! Rust zacht Tim!

RoosGeplaatst: 04-12-2012
Afbeelding bij condoleancebericht

Heel veel sterkte ik leef met jullie mee.

Een moederGeplaatst: 05-11-2012
Afbeelding bij condoleancebericht

Geen woorden, maar weet dat ik met jullie mee huil.....

MarkGeplaatst: 05-11-2012
Afbeelding bij condoleancebericht

Lieve ouders van Tim, ik lees via facebook dat jullie zoon is overleden en vanochtend hoorde ik van een meisje dat zo gepest werd dat ze een eind aan haar leven heeft gemaakt. Ik kan geen woorden vinden om jullie te troosten. Er zijn gewoon geen woorden voor. Heel veel sterkte en kracht wens ik jullie toe. En heel veel lieve mensen om jullie heen, die jullie helpen om door deze moeilijke tijd en de komende jaren heen te komen. Heel veel liefs, Els.

Els BontesGeplaatst: 13-12-2012

Plaats zelf een condoleancebericht

Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies een afbeelding uit onze . Of kies een

Levensverhalen

Er zijn nog geen levensverhalen beschikbaar voor Tim Ribberink

Zelf een levensverhaal aanmaken

Wanneer u een levensverhaal wilt aanmaken, verzoeken wij u onderstaande velden in te vullen. Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Foto's & Video's

Plaats zelf een YouTube-video

Er wordt getoetst of de inhoud van uw video voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Uw video wordt pas zichtbaar wanneer deze door het team van Mensenlinq.nl is goedgekeurd. Let op! Deze video is voor iederen te zien op Mensenlinq.nl

Plaats zelf een foto

Er wordt getoetst of de inhoud van uw foto voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies één of meerdere afbeeldingen van uw