Overlijdensbericht Theo Aarnink

  • Tubantia

Condoleanceberichten

Afbeelding bij condoleancebericht

Vandaag las ik in Groot Hellevoet dat Theo na een noodlottig ongeval om het leven is gekomen. Ik heb hem leren kennen als vrijwilliger bij De Zonnebloem Hellevoetsluis. Hierbij wil ik de familie condoleren met dit grote verlies.

Lenie BrongersGeplaatst: 05-05-2021
Afbeelding bij condoleancebericht

Geschokt hebben we dit bericht gisteren ontvangen. Wij wensen zijn gezin en naasten veel sterkte de komende periode. We zullen onze oud-collega Theo herinneren zoals hij was, vrolijk, zaken kundig, een fijne collega en een goed mens. Namend de hele Encode group en The Badger Company in het bijzonder.

Encode GroupGeplaatst: 04-05-2021
Afbeelding bij condoleancebericht

Gecondoleerd met het zo plotselinge overlijden van jullie zwager. Ik heb geen adres van Lisette. Ik wil haar graag een kaart sturen. Namens de familie Bekhuis Enter Roselien

Roselien bekhuisGeplaatst: 03-05-2021

Plaats zelf een condoleancebericht

Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies een afbeelding uit onze . Of kies een

Levensverhalen

Er zijn nog geen levensverhalen beschikbaar voor Theo Aarnink

Zelf een levensverhaal aanmaken

Wanneer u een levensverhaal wilt aanmaken, verzoeken wij u onderstaande velden in te vullen. Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Foto's & Video's

Plaats zelf een YouTube-video

Er wordt getoetst of de inhoud van uw video voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Uw video wordt pas zichtbaar wanneer deze door het team van Mensenlinq.nl is goedgekeurd. Let op! Deze video is voor iederen te zien op Mensenlinq.nl

Plaats zelf een foto

Er wordt getoetst of de inhoud van uw foto voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies één of meerdere afbeeldingen van uw