Overlijdensbericht Thalina van Altena-Eppinga

  • Veendammer
  • Streekblad/Pekelder Streekblad
  • Dagblad van het Noorden

Condoleanceberichten

Afbeelding bij condoleancebericht

Minke. Henny en kinderen en kleinkinderen. Voor morgen als jullie afscheid nemen van degene die jullie liefhebben, wensen wij jullie heel veel sterkte. Met onze gedachten zijn we bij jullie.. Gerda en Lucas Renken

gerdarenkeGeplaatst: 01-08-2021
Afbeelding bij condoleancebericht

Wat een Minke en Familie ,wat een droevig bericht.hierbij wil ik mijn diepe medeleven ,met met enorm verdriet wens jou en Familie Krachten Sterkte.Gods nabij toe.Rika Elting Ludolphie.

HENDERIKA ELTING LUDOLPHIE Geplaatst: 05-08-2021

Plaats zelf een condoleancebericht

Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies een afbeelding uit onze . Of kies een

Levensverhalen

Er zijn nog geen levensverhalen beschikbaar voor Thalina van Altena-Eppinga

Zelf een levensverhaal aanmaken

Wanneer u een levensverhaal wilt aanmaken, verzoeken wij u onderstaande velden in te vullen. Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Foto's & Video's

Plaats zelf een YouTube-video

Er wordt getoetst of de inhoud van uw video voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Uw video wordt pas zichtbaar wanneer deze door het team van Mensenlinq.nl is goedgekeurd. Let op! Deze video is voor iederen te zien op Mensenlinq.nl

Plaats zelf een foto

Er wordt getoetst of de inhoud van uw foto voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies één of meerdere afbeeldingen van uw