Overlijdensbericht Sophia Frederika Mathilda Kaptein-van der Waarde

  • Tubantia
  • de Telegraaf

Condoleanceberichten

Afbeelding bij condoleancebericht

Ahhhh, juffrouw van der Waarde overleden, wat een groot gemis zal dat zijn voor jullie. Ik ken haar van de HSV, ze ging mee op werkweek naar Vlieland. Wat was ze lief voor ieder kind, zo betrokken, zo zorgzaam. Ik heb me heel erg gezien gevoeld door haar. Doordat mijn vader, Berend Driessen, als administrateur betrokken was bij de HSV, hoorde ik nog wel eens hoe het met haar ging. Dat ze trouwde met mijnheer Kaptein. Dit vond ik zo fijn voor haar, want hoe kon zo’n lieve juf nou nooit getrouwd zijn. Gelukkig heeft ze haar grote liefde ontmoet. Ik wens jullie heel veel sterkte toe bij het verder gaan zonder haar. Met warme groet, Ria van Kempen - Driessen

Ria van Kempen - DriessenGeplaatst: 17-10-2021

Plaats zelf een condoleancebericht

Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies een afbeelding uit onze . Of kies een

Levensverhalen

Er zijn nog geen levensverhalen beschikbaar voor Sophia Frederika Mathilda Kaptein-van der Waarde

Zelf een levensverhaal aanmaken

Wanneer u een levensverhaal wilt aanmaken, verzoeken wij u onderstaande velden in te vullen. Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Foto's & Video's

Plaats zelf een YouTube-video

Er wordt getoetst of de inhoud van uw video voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Uw video wordt pas zichtbaar wanneer deze door het team van Mensenlinq.nl is goedgekeurd. Let op! Deze video is voor iederen te zien op Mensenlinq.nl

Plaats zelf een foto

Er wordt getoetst of de inhoud van uw foto voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies één of meerdere afbeeldingen van uw