Overlijdensbericht Sonja Hutgens-Ringhs

  • De Limburger

Condoleanceberichten

Afbeelding bij condoleancebericht

Onze condoleance bij het overlijden van jullie moeder en oma.

Theunissen Paul en AnnieGeplaatst: 06-05-2022
Afbeelding bij condoleancebericht

Met veel plezier denk ik terug aan jullie ouders die in de jaren 80 mijn Buren waren in de Edisonstraat. Het waren lieve hartelijke mensen altijd opgewekt en vol verhalen. Alle sterkte toegewenst , aan jullie allen die achterblijven , met dit droevige verlies. Maar ze zijn weer samen.

AnneGeplaatst: 10-05-2022

Plaats zelf een condoleancebericht

Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies een afbeelding uit onze . Of kies een

Levensverhalen

Er zijn nog geen levensverhalen beschikbaar voor Sonja Hutgens-Ringhs

Zelf een levensverhaal aanmaken

Wanneer u een levensverhaal wilt aanmaken, verzoeken wij u onderstaande velden in te vullen. Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Foto's & Video's

Plaats zelf een YouTube-video

Er wordt getoetst of de inhoud van uw video voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Uw video wordt pas zichtbaar wanneer deze door het team van Mensenlinq.nl is goedgekeurd. Let op! Deze video is voor iederen te zien op Mensenlinq.nl

Plaats zelf een foto

Er wordt getoetst of de inhoud van uw foto voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies één of meerdere afbeeldingen van uw