Overlijdensbericht Sjeng Arits

  • De Limburger

Condoleanceberichten

Afbeelding bij condoleancebericht

Lieve neven, nichten en familie, Heel veel sterkte met het overlijden van jullie pap, opa en overgroot-opa. Ome Sjeng is nu bij tante To. "Wanneer de hand van een man de hand van een vrouw beroert, benaderen zij samen het hart van de eeuwigheid" Troostknuffels van Casper en Toos.

Casper en Toos Baens-SmeetsGeplaatst: 15-09-2021
Afbeelding bij condoleancebericht

Beste familie, als iets liefs je verlaat, blijft nog altijd de liefde. Heel veel sterkte voor jullie allen. Lambert en Mia Vandesande Smeets

Fam Vandesande SmeetsGeplaatst: 15-09-2021

Plaats zelf een condoleancebericht

Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies een afbeelding uit onze . Of kies een

Levensverhalen

Er zijn nog geen levensverhalen beschikbaar voor Sjeng Arits

Zelf een levensverhaal aanmaken

Wanneer u een levensverhaal wilt aanmaken, verzoeken wij u onderstaande velden in te vullen. Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Foto's & Video's

Plaats zelf een YouTube-video

Er wordt getoetst of de inhoud van uw video voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Uw video wordt pas zichtbaar wanneer deze door het team van Mensenlinq.nl is goedgekeurd. Let op! Deze video is voor iederen te zien op Mensenlinq.nl

Plaats zelf een foto

Er wordt getoetst of de inhoud van uw foto voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies één of meerdere afbeeldingen van uw