Overlijdensbericht Sjef van Gastel

  • Brabants Dagblad

Condoleanceberichten

Afbeelding bij condoleancebericht

Lieve Guusje, Ik wens je veel liefde, kracht en sterkte, nu je afscheid hebt moeten nemen van je lieve en moedige man, Sjef

Marianne vd OordGeplaatst: 24-09-2015
Afbeelding bij condoleancebericht

Hallo Guusje, Heel veel sterkte en kracht in deze moeilijke tijd wensen je Anita en Hans Ebben.

Hans en Anita EbbenGeplaatst: 27-09-2015
Afbeelding bij condoleancebericht

Beste Guusje, Heel veel sterkte en kracht.

MarjoGeplaatst: 30-09-2015
Afbeelding bij condoleancebericht

Guusje, Sjef en Erik hebben bij het GGZ in Tilburg zoveel kapotte levens weer op de rit gekregen , waaronder het mijne. Daar blijf ik hun te allen tijde dankbaar voor. Sjef blijft mijn maat en leraar .

Herman VerkooijenGeplaatst: 30-06-2016

Plaats zelf een condoleancebericht

Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies een afbeelding uit onze . Of kies een

Levensverhalen

Er zijn nog geen levensverhalen beschikbaar voor Sjef van Gastel

Zelf een levensverhaal aanmaken

Wanneer u een levensverhaal wilt aanmaken, verzoeken wij u onderstaande velden in te vullen. Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Foto's & Video's

Plaats zelf een YouTube-video

Er wordt getoetst of de inhoud van uw video voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Uw video wordt pas zichtbaar wanneer deze door het team van Mensenlinq.nl is goedgekeurd. Let op! Deze video is voor iederen te zien op Mensenlinq.nl

Plaats zelf een foto

Er wordt getoetst of de inhoud van uw foto voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies één of meerdere afbeeldingen van uw