Overlijdensbericht Sipke Miedema

  • Sneeker Nieuwsblad
  • Franeker Courant
  • Leeuwarder Courant
  • Balkster Courant

Condoleanceberichten

Afbeelding bij condoleancebericht

Gecondoleerd met het verlies van jullie Hait. Mooie herinneringen heb ik aan de tijd op de Tilledijk dat ik als klein meisje vaak bij de kippen kwam kijken en mee mocht naar de veemarkt in Tzummarum om 5 kippen te verkopen. Of we als dochters van z’n collega Tjeerd bij hem voorin de bus op het dashboard mochten zitten. Ik wens jullie veel sterkte voor de toekomst. Groet Gerry Bleeker-Vaartjes

Gerry vaartjes Geplaatst: 22-06-2022

Plaats zelf een condoleancebericht

Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies een afbeelding uit onze . Of kies een

Levensverhalen

Er zijn nog geen levensverhalen beschikbaar voor Sipke Miedema

Zelf een levensverhaal aanmaken

Wanneer u een levensverhaal wilt aanmaken, verzoeken wij u onderstaande velden in te vullen. Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Foto's & Video's

Plaats zelf een YouTube-video

Er wordt getoetst of de inhoud van uw video voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Uw video wordt pas zichtbaar wanneer deze door het team van Mensenlinq.nl is goedgekeurd. Let op! Deze video is voor iederen te zien op Mensenlinq.nl

Plaats zelf een foto

Er wordt getoetst of de inhoud van uw foto voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies één of meerdere afbeeldingen van uw