Overlijdensbericht Sibylla Boeschoten-Osseweijer

  • Leeuwarder Courant
  • Friesch Dagblad

Condoleanceberichten

Afbeelding bij condoleancebericht

Lieve familie, De schok van het overlijden van Sybilla kwam hard aan bij mijn collega’s en mij. We hebben vele jaren met elkaar te maken gehad, doordat de kinderen bij ons op school en bij de mijne in de klas zaten. Met warme gevoelens denk ik terug aan Sybilla, die zo veel te vroeg haar gezin achter moest laten. Met medeleven denk ik aan jou, Pieter, en aan jullie kinderen. Ik wens jullie toe dat jullie lieve vrouw en moeder in jullie herinneringen een mooie plaats zal kunnen blijven innemen en op die manier voort mag leven. Mary

Mary BoskeGeplaatst: 26-09-2021

Plaats zelf een condoleancebericht

Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies een afbeelding uit onze . Of kies een

Levensverhalen

Er zijn nog geen levensverhalen beschikbaar voor Sibylla Boeschoten-Osseweijer

Zelf een levensverhaal aanmaken

Wanneer u een levensverhaal wilt aanmaken, verzoeken wij u onderstaande velden in te vullen. Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Foto's & Video's

Plaats zelf een YouTube-video

Er wordt getoetst of de inhoud van uw video voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Uw video wordt pas zichtbaar wanneer deze door het team van Mensenlinq.nl is goedgekeurd. Let op! Deze video is voor iederen te zien op Mensenlinq.nl

Plaats zelf een foto

Er wordt getoetst of de inhoud van uw foto voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies één of meerdere afbeeldingen van uw